logo campings aan het water trans

Domaine de Châlain

3.6/5 Waardering (15 beoordelingen)

Camping Domaine de Châlain heeft een prachtige ligging direct aan het meer van Châlain.

Zwemmen camping Domaine de Châlain
In de verwarmde zwembaden van camping Domaine de châlain kunt u zich heerlijk ontspannen of lekker spelen. Het hele seizoen kunt u gebruik maken van de binnenbaden met peuterbad. In de zomermaanden kunt u genieten van de verwarmde buitenbaden met glijbanen, watervallen, en bubbelbad. 

Faciliteiten camping Domaine de Châlain

Voor watersport en ontspanning bent u op camping Domaine de châlain aan het juiste adres.
Tevens zijn er mountainbikes, kano's en waterfietsen te huur.

Omgeving camping Domaine de châlain

Camping Domaine de châlain ligt in de streek Région des Lacs. Geniet hier van de bergen en bossen, en vele meren en rivieren. Ontdek de lokale ambachten, de gastronomie en de vele ontspanningsmogelijkheden.

  • Direct aan het meer van Chalain
  • Levendige animatie in het hoogseizoen
  • Dichtbij de watervallen van Herisson
  • Veel sport en animatie faciliteiten
  • Uitstekende vismogelijkheden

Contact

Campings aan het water in Frankrijk

Bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Frankrijk ? Op www.campingsaanhetwater.nl treft u de mooiste en beste campings direct gelegen aan het water.

camping aan strand frankrijk

Campings aan Zee in Frankrijk

camping aan het water frankrijkFrankrijk kent zeer veel campings die vrijwel direct gelegen zijn aan zee. Er zijn een groot aantal regio's in Frankrijk met campings aan zee. Zeer populair bij de badgasten is natuurlijk de Cote d'Azur maar ook Bretangne scoort hoog op de lijst met Campings aan zee.

Campings aan een meer in Frankrijk

Frankrijk is ook het land van de grote meren. Wat te denken van Lac du Der, Lac de Serre Poncon, Lac Annecy het vermaarde Lac st Croix of Lac de Vouglans. Al deze meren hebben meerdere campings direct aan het meer. Frankrijk kent ook zeer vele kleinere (maar ook grote) meren met zeer veel campings aan het meer.

Campings aan de rivier in Frankrijk

De Lot is wel zo'n beetje de meest populaire rivier als campingbestemming in Frankrijk. Er zijn echter veel meer mogelijkheden, wat te denken van de Moselle, de Seine of de Saone.... of misschien een kleinere rivier op heel heel mooi plekje ? Het kan allemaal in Frankrijk.

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl