logo campings aan het water trans

La Pierre Verte

3.6/5 Waardering (5 beoordelingen)

La Pierre Verte is een ruim opgezette, schaduwrijke camping met een gemoedelijke sfeer en al jarenlang populair bij Nederlandse gasten. Onze stacaravans staan allemaal op mooie grote plaatsen met fraai uitzicht.

Gelegen tussen Cannes en St. Tropez bevindt u zich hier in het hart van de Rivièra. De lange zandstranden van Fréjus liggen op enkele minuten rijden van de camping evenals de levendige boulevard met vele bars, restaurants en terrasjes waar het s'avonds gezellig vertoeven is.

Contact

Campings aan het water in Frankrijk

Bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Frankrijk ? Op www.campingsaanhetwater.nl treft u de mooiste en beste campings direct gelegen aan het water.

camping aan strand frankrijk

Campings aan Zee in Frankrijk

camping aan het water frankrijkFrankrijk kent zeer veel campings die vrijwel direct gelegen zijn aan zee. Er zijn een groot aantal regio's in Frankrijk met campings aan zee. Zeer populair bij de badgasten is natuurlijk de Cote d'Azur maar ook Bretangne scoort hoog op de lijst met Campings aan zee.

Campings aan een meer in Frankrijk

Frankrijk is ook het land van de grote meren. Wat te denken van Lac du Der, Lac de Serre Poncon, Lac Annecy het vermaarde Lac st Croix of Lac de Vouglans. Al deze meren hebben meerdere campings direct aan het meer. Frankrijk kent ook zeer vele kleinere (maar ook grote) meren met zeer veel campings aan het meer.

Campings aan de rivier in Frankrijk

De Lot is wel zo'n beetje de meest populaire rivier als campingbestemming in Frankrijk. Er zijn echter veel meer mogelijkheden, wat te denken van de Moselle, de Seine of de Saone.... of misschien een kleinere rivier op heel heel mooi plekje ? Het kan allemaal in Frankrijk.

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl