Skip to main content

Badiaccia

3.6/5 Waardering (12 beoordelingen)

Camping Badiaccia is een prachtige camping aan het betoverende Lago di Trasimeno. De Camping Badiaccia ligt pal aan het meer, heeft ultramodern nieuw sanitair, is zeer verzorgd en schaduwrijk.

Wifi is gratis bij de bar, waar u voor weinig geld een heerlijke cappuccino drinkt. Wij bieden u een verblijf in de nieuwste mobilhomes, dus luxe verzekerd! Deze camping is zeer geschikt voor zowel kleine kinderen als oudere jeugd.

Waterrecreatie Lago di Trasimeno

Camping Badiaccia beschikt over een prachtig zwembad met apart kinderbad, omgeven door ruime groene ligweiden, met gratis ligbedden en parasol.

Vanaf het grote zandstrand aan het meer zijn allerlei watersporten te doen. Kano’s worden verhuurd bij de camping, evenals waterfietsen.

Faciliteiten Camping Badiaccia

Voor de sportievelingen onder ons biedt camping Badiaccia

  • verschillende sportvelden, een mooie tennisbaan,
  • een fitnessruimte
  • fietsverhuur. 

 

Voor wie van lekker eten houdt, is het restaurant the place to be. Voor de jeugd zijn er pingpongtafels. En voor onze kleine gasten een leuke en goed uitgeruste speeltuin vlakbij het strand. En voor het hele gezin is er het animatieteam, dat dagelijks leuke activiteiten organiseert en u trakteert op spetterende shows. Kortom: u hoeft zich absoluut niet te vervelen op camping Badiaccia.

Een topcamping met heel veel waterplezier Veel faciliteiten en actief animatieprogramma Zeer geschikt voor oudere en jongere kinderen Uitstapjes naar Rome

Contact

Onze Partners

arendshorst
logo vissenenvakantie klein

Adverteren met uw banner en een geoptimaliseerde pagina op 4 verschillende websites? Neem contact met ons op !