logo campings aan het water trans

Camping Fornella

3.7/5 Waardering (28 beoordelingen)

Gezellige familiecamping direct aan Gardameer Veel ruimte rond uw stacaravan Superleuke zwembaden Veel excursiemogelijkheden

Camping Fornella is haar vier sterren dubbel en dwars waard! Al jaren beleven families hier een topvakantie, mede door de onvermoeibare inzet van de eigenaren, de familie Cavazza. Zij bieden u rondleidingen aan in hun grote olijfboerderij, waar u met eigen ogen kunt zien hoe olijfolie wordt geperst. Ook bieden zij excursies aan naar het privé eiland Isola del Garda en leuke fietsexcursies. Met de persoonlijke touch van deze familie is camping Fornella een topcamping waar gasten graag naar terugkeren.

accomodatie fornella

Waterrecreatie camping Fornella
Camping Fornella beschikt over twee grote en ruim opgezette zwembaden met apart kinderbad, waar de hele familie zich uitstekend zal vermaken. Sinds 2016 is het rechthoekige zwembad verwarmd, dus ook in het voor- en najaar is het heerlijk zwemmen. Op de camping is een boothelling waar u ook boten kunt huren voor een heerlijke dag op het prachtige Gardameer. Kanoën, vissen, zwemmen…, het is allemaal mogelijk vanaf de camping.

Faciliteiten camping Fornella
Camping Fornella heeft veel en goed onderhouden sportfaciliteiten, zoals een tennisbaan, voetbalveld, volleybal, basketbal. Er worden regelmatig leuke sporttoernooien georganiseerd door het animatieteam, dat uiteraard ook het nodige vermaak biedt aan de kleintjes. De camping beschikt over een ruime speeltuinen met leuke speeltoestellen, gedeeltelijk ook overdekt. Zelf koken is niet nodig, want in het restaurant kunt u prima eten. Wilt u toch koken, dan voorziet de kampwinkel u van alles wat u nodig heeft.

Omgeving camping Fornella
Vanuit camping Fornella kunt u heerlijke uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar het schilderachtige Sirmione of naar de leuke winkeltjes van Peschiera. Een dagje Gardaland is natuurlijk een groot avontuur. Of u gaat naar Canevaworld, met zijn spectaculaire glijbanen. Of een dagje Verona, waar u wegdroomt bij het balkon van de ongelukkige Julia, die niet met haar Romeo mocht trouwen. Een bezoek aan een opera in de Arena van Verona is voor cultuurliefhebbers een onvergetelijke ervaring!

Contact

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl