logo campings aan het water trans

Camping De Shelter

3.2/5 Waardering (10 beoordelingen)

Camping De Shelter


Comfortabel kamperen in De Koog


Camping De Shelter is een kleinschalige camping die net buiten de gezellige badplaats De Koog ligt. Deze camping ligt dichtbij het strand en de zee. Omdat de camping kleinschalig is, is het er vrij rustig, maar De Shelter is niet alleen rustig, maar misschien nog wel belangrijker: milieuvriendelijk! De receptie heeft bijvoorbeeld een prachtig natuurdak Het gebouw wordt verward met een warmtepomp, dus zeer vriendelijk voor het milieu.


Camping De Shelter heeft ook mooie faciliteiten; er is gratis WiFi, op alle plaatsen is 16 ampère stroom beschikbaar, er is een speeltuintje voor de kinderen, een modern sanitair gebouw (hier is ook een afwasmachine aanwezig) en er zijn elke dag heerlijke, verse broodjes verkrijgbaar bij de receptie. Er is geen recreatieprogramma aanwezig op Camping De Shelter, maar de kinderen mogen wel meedoen met het recreatieprogramma op de nabijgelegen camping Kogerstrand.


De ligging van de camping is prachtig, midden in de natuur. Er is bos op nog minder dan 10 meter afstand, de zee en het strand zijn op enkele minuten lopen en het dorp ook. U kunt er heerlijk op uit in de natuur dus. Hiervoor kunt u ook fietsen huren op de camping. De camping ligt aan mooi aangesloten fiets- en wandelpaden. Ook uw hond kan hier van genieten, want honden zijn welkom op Camping De Shelter.

 

Contact

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl