logo campings aan het water trans

Camping de Vijverhof

3.7/5 Waardering (6 beoordelingen)

Altijd al wel eens willen kamperen bij de boer? Fietsen langs de meest mooie plekjes van het land? De natuur ervaren zoals deze bedoeld is? Dit kan op SVR Camping de Vijverhof in de Betuwe. Uw vakantie wordt dan geheid een ervaring om nooit meer te vergeten!


Camping de Vijverhof ligt in het mooie Betuwe. Dit landelijke en boomrijke gebied laat een totaal andere kant van Nederland zien. Weg van de drukte, stress en gehaast. Even helemaal niets, alleen maar de natuur en haar rust. Het ligt ook dichtbij het Lingemeer. Een mooie recreatieplas die zo’n 80 hectare groot is.


Voor kinderen is kamperen bij de boer op Camping de Vijverhof helemaal fantastisch. Ze kunnen gaan en staan waar ze willen. Ze kunnen klimmen en klauteren, spelletjes spelen of een boekje lezen. Maar ook kijken bij de dieren is elke dag weer net zo spannend en leuk. Kamperen bij de boer op Camping de Vijverhof is niet alleen voor de kinderen, maar ook voor volwassenen altijd leuk en bijzonder om te zien, te proeven en te ervaren. Er komen altijd heel veel verschillende doelgroepen kamperen bij de boer, dus misschien leert u wel hele leuke nieuwe mensen kennen die u anders nooit had gekend.


Buiten de boerderij is er ook nog genoeg te doen. Ga eens een mooie fietstocht maken, lekker wandelen of bezoek het dichtstbijzijnde dorpje. Ontspanning is dichterbij dan u denkt op Camping de Vijverhof.

Adres

  • Street: Ommerenveldseweg 51
  • Postcode: 4032 NB Ommeren
  • Plaats: Ommeren

Contact

  • Telephone: 0344601973
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenopvakantie.nl
www.viscampings.nl
www.betaalwaterduitsland.nl
www.nachtvissen.nl
www.vissenenvakantie.nl 

Camping It Wiid