Skip to main content

Camping Lauwersoog

3.6/5 Waardering (15 beoordelingen)

Camping Lauwersoog is een camping gelegen direct aan het water inclusief een jachthaven. Camping Lauwersoog en watersport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Deze camping aan het water heeft speciale strandplaatsen op het veld ‘De Babbelaar’. Deze plaatsen zijn zeer geschikt voor surfers en zeilers met een kleine zeilboot.

Vanaf bijna elke plek ziet u de dynamiek op het water. Een perfect kampeerveld voor de actieve kampeerder. Dit open veld is licht glooiend, voorzien van alle comfortvoorzieningen als water, stroom, afvoer en kabeltelevisie. Op dit veld zijn boot en surftrailers naast uw kampeermiddel toegestaan, uw auto parkeert u op de parkeerstroken.

Camping aan waddenzee en Lauwersmeer

Dankzij de ligging van camping Lauwersoog aan de Waddenzee en het Lauwersmeer heeft u alle vrijheid in uw keuze. Met een kano bevaart u ongestoord waterwegen waar door de prachtige natuur.

In uw zeilboot zoekt u grote wateren op om de wind vrij spel te geven. In een motorbootje ervaart u met relatief weinig inspanning de prachtige waterrijke omgeving van Lauwersmeer.

Contact

Onze Partners

arendshorst
logo vissenenvakantie klein

Adverteren met uw banner en een geoptimaliseerde pagina op 4 verschillende websites? Neem contact met ons op !