logo campings aan het water trans

Camping Kogerstrand

3.5/5 Waardering (10 beoordelingen)

Camping Kogerstrand


Uniek gelegen camping midden in de duinen


Op Camping Kogerstrand geniet u van een heerlijke strandvakantie. Camping Kogerstrand ligt namelijk letterlijk in de duinen! Op de achtergrond hoort u de zee ruisen terwijl u geniet heerlijk zit te genieten. In slechts een paar minuten bent u op het strand, waar u heerlijk kunt wandelen, zonnen, luieren, zandkastelen bouwen, vliegeren of natuurlijk een heerlijke verkoelende duik kunt nemen. Wanneer u de andere kant op loopt, wandelt u zo badplaats De Koog in. Hier vindt u alle ingrediënten die u van een badplaats mag verwachten.


De Camping heeft mooie faciliteiten: Er is een nieuw Indoor Speelparadijs, gratis wifi, mooie sanitair gebouwen die toegankelijk zijn met een pasje, speeltuinen voor de kids en in de zomer- en meivakantie is er een professioneel recreatieteam aanwezig.
Niet alleen heeft Camping Kogerstrand prachtige faciliteiten, maar de camping heeft ook een prachtige ligging; de camping ligt in de duinen, direct aan zee en alsof dat nog niet genoeg is, is nog geen 500 meter verder op een mooi bos te vinden. U ligt ook niet helemaal afgelegen op Camping Kogerstrand, want het dorp is ook nog geen 500 meter lopen, ideaal dus!


Kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen liggen tussen de vele natuurlijk gevormde duinpannetjes waardoor ieder plekje uniek is. Er zijn kleine duinplekjes van 4m2 tot grote duinplaatsen van 100m2. U mag zelf kiezen of u een plekje met of zonder stroom wenst. De camping is autoluw. Uw auto kunt u parkeren op het centrale parkeerterrein.
Campers zijn uiteraard welkom op de camperplaatsen op Camping Kogerstrand. U kunt hier ook gebruik maken van het camperservicestation. Het voordeel van Texel is dat alles relatief dichtbij is. U kunt uw camper desgewenst op de camping laten staan en per fiets het eiland ontdekken.


Recreatie

Het terrein van de camping is autoluw. Hier door kunnen kinderen zich in alle vrijheid uitleven in de duinen en hun fantasie de vrije loop laten gaan. Natuurlijk zijn er verschillende speeltuintjes verspreid over de camping. Vlakbij de receptie is onder andere een grote airtrampoline en een pannaveld. De nieuwe indoor speeltuin staat bij alle weertypes garant voor vele uren speelplezier.
Tijdens de meivakantie en zomervakantie beleven kinderen spannende avonturen met het professionele recreatieteam. Minidisco, danspret, voetbalwedstrijden, bosspelen, knutselen en gezellige avonden met familiebingo, theater en andere leuke strand activiteiten.

 

Contact

Campings aan het water in Friesland

friese vlagWilt u kamperen en bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Friesland dan treft u hier het overzicht van de mooiste campings, direct gelegen aan het water in Friesland. Friesland heeft veel campings direct gelegen aan het water. lees verder

 

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl