logo campings aan het water trans

Camping - Jachthaven de Lytse Brekken

3.5/5 Waardering (62 beoordelingen)

Camping en Jachthaven de Lytse Brekken in het hart van Friesland biedt rust, comfort en ontspanning. De camping met 25 plaatsen is nieuw, en voorzien van alle comfort. Kamperen aan het water, optimaal genieten van het uitzicht en de elementen.

De Lytse Brekken foto

De Lytse Brekken heeft een eigen privéstrand en voor de kinderen is het strand samen met meerdere veilige speelplekken een waar paradijs. De moderne camping en haven beschikken over voldoende en uitstekend sanitair.

De Lytse Brekken en haar omgeving biedt rust, maar daagt ook uit tot activiteiten

Varen vanaf jachthaven De Lytse Brekken

Vanaf De Lytse Brekken kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

lytse-brekken-gallery
lytse-brekken-gallery
lytse-brekken-gallery
lytse-brekken-gallery

Lemmer en IJsselmeer

Vanaf de Lytse Brekken is het ongeveer 15 minuten varen naar Lemmer, de poort naar het IJsselmeer.

Tjeukemeer en Slotermeer

de lytse brekken kaartHet Tjeukemeer en Slotemeer zijn iets langer varen maar met 30-45 minuten perfect bereikbaar. Wat meer richting het noorden bent u zo op De Kûfurd en de Langweerder Wielen.

De Lytse Brekken is ook een mooie uitvalsbasis voor bezoekjes aan de omliggende dorpen als Lemmer, Sloten, Woudsend, Heeg en Langweer. Het zijn illustere dorpen in watersportland. Met ieder hun eigen sfeer en met uitgebreide faciliteiten, afgestemd op de watertoerist.

Vissen vanaf de Lytse Brekken

Ook voor vissers is de Lytse Brekken een mooie plek, zo zijn er o.a. drie prachtige vissteigers aangelegd. Naast witvis wordt er ook veel gevist (vanaf de boot) op snoekbaars.

Facebook: https://www.facebook.com/pg/Lytsebrekken/

Contact

Campings aan het water in Friesland

friese vlagWilt u kamperen en bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Friesland dan treft u hier het overzicht van de mooiste campings, direct gelegen aan het water in Friesland. Friesland heeft veel campings direct gelegen aan het water. lees verder

 

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl