logo campings aan het water trans

Camping de Zeehoeve

3.0/5 Waardering (21 beoordelingen)

Kamperen aan het Wad in Harlingen

Camping De Zeehoeve ligt aan de zeedijk, slechts 50 meter van waddenzee. U kunt er terecht met uw eigen camper, caravan of tent

Kampeerplaatsen
De ruime beschutte kampeerplaatsen (minimaal 100m2 per plek) op onze camping bieden ruimte aan een tent, caravan of camper en een bijzettent, inclusief elektra (16 ampère).

Verwarmd sanitair
Op het kampeerterrein zijn drie toiletgebouwen aanwezig waarvan één verwarmd. Deze worden het hele jaar door goed onderhouden en dagelijks schoongemaakt.

Haven en Trailerhelling
U kunt uw eigen boot meenemen op vakantie! De camping is verbonden met open vaarwater (hier wordt in de winter de Elfstedentocht van Friesland gereden). U kunt van de camping naar en door Harlingen varen of de omliggende dorpen bezoeken. Er zijn heel wat mooie vaarroutes door Friesland uit te stippelen. Ook kunt u, als uw boot hier geschikt voor is via de Bolswardervaart de Waddenzee bereiken. Wilt u uw boot gebruiken om te vissen dan kunt u op deze manier vele goede visstekken bereiken.

Spelen
Kinderen kunnen op de camping naar hartenlust spelen. Er zijn 3 speeltuinen met verschillende speeltoestellen met glijbanen, schommels, springkussen en toestellen om te klimmen en te klauteren. In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam allerlei leuke activiteiten op de camping.

Internet
Op de camping kan gebruik worden gemaakt van draadloos internet, wifi. U kunt bij de receptie een inlogcode verkrijgen tegen betaling. Geen laptop mee? In het restaurant is een internetzuil aanwezig.

Campings aan het water in Friesland

friese vlagWilt u kamperen en bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Friesland dan treft u hier het overzicht van de mooiste campings, direct gelegen aan het water in Friesland. Friesland heeft veel campings direct gelegen aan het water. lees verder

 

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl