logo campings aan het water trans

Camping Schuilenburg

3.3/5 Waardering (18 beoordelingen)

Camping Schuilenburg


Camping Schuilenburg ligt prachtig aan het IJsselmeer en is hierdoor dé ideale camping voor een gezinsvakantie. Dankzij deze prachtige ligging is het mogelijk om watersportactiviteiten te beoefenen zoals surfen, zeilen en waterskiën.


Camping Schuilenburg is een echte gezinscamping omdat de kinderen hier veilig kunnen spelen. Er wordt namelijk niet hard gereden op de camping. Ook is er een kinderstrand aanwezig waar het water ondiep is en dus ook geschikt is voor kleinere kinderen. Helaas kan niet het ‘hele’ gezin compleet zijn op Camping Schuilenburg, want huisdieren zijn niet toegestaan.


De kampeerplekken zijn al op ongeveer 20 meter van het water te vinden. Wat ideaal is voor de watersporters. In totaal zijn er 200 kampeerplekken aanwezig. Elk van deze kampeerplekken beschikt over een eigen stroomaansluiting. Dankzij de begroeiing om de plaatsen heen kunt u ook op uw gemak van het zonnetje genieten.
De toiletgebouwen zijn vanaf elke kampeerplek snel te gebruiken en worden elke dag schoongemaakt. Verdere faciliteiten op de camping zijn: de Beachclub, waar u heerlijk kunt genieten van een lekker koud biertje of een (alcoholvrije) cocktail. Er zijn ook genoeg speeltuinen en sportvelden, waar de kinderen zich even helemaal kunnen uitleven. Er is zelfs een speciaal kinderstrand met een piratenschip en een super gave glijbaan! In het hoogseizoen is er ook een recreatieteam aanwezig die leuke activiteiten heeft voor de kids zoals, schminken, kanoën en een kinderdisco.

Voor een gezellige (sportieve) gezinsvakantie, waar elke dag het (water)avontuur op uw wacht gaat u natuurlijk naar Camping Schuilenburg!

 

Contact

Campings aan het water in Friesland

friese vlagWilt u kamperen en bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Friesland dan treft u hier het overzicht van de mooiste campings, direct gelegen aan het water in Friesland. Friesland heeft veel campings direct gelegen aan het water. lees verder

 

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl