logo campings aan het water trans

Camping Welgelegen

3.5/5 Waardering (42 beoordelingen)

Camping Welgelegen ligt in Friesland, direct aan de Elfstedentocht route, tussen Workum en Hindeloopen vlakbij het IJsselmeer.

Camping Welgelegen is een mooie plek om te overnachten op het Friese platteland en er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in en bij de gerestaureerde, voormalige stolpboerderij.

Op camping welgelegen tref je veel surfers, kiters, fietsers van de Elfstedentocht route, wandelaars en gezinnen. Bij Welgelegen geniet je van het pure buitenleven.

Velen hebben de weg naar Welgelegen al gevonden door de Elfstedentocht route. Je bent te gast bij Cobie, Ryan en Ian.

Kitesurfen op het Ijsselmeer

kitesurfen welgelegen frieslandDe beste surf en kite spots zijn goed te bereiken vanuit Welgelegen. Je kunt zo naar Workum, Hindeloopen, Mirns en Cornwerd. ’s Avonds na het kiten geniet je van een knetterend kampvuurtje of ontspan je in farmhouse de Guirlande. Een heerlijk moment om de belevenissen van de dag met elkaar uit te wisselen.

Contact

Campings aan het water in Friesland

friese vlagWilt u kamperen en bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Friesland dan treft u hier het overzicht van de mooiste campings, direct gelegen aan het water in Friesland. Friesland heeft veel campings direct gelegen aan het water. lees verder

 

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl