logo campings aan het water trans

De 4 Elementen

3.5/5 Waardering (68 beoordelingen)

Camping De 4 Elementen is gelegen op landgoed De 4 Elementen in het tweelingdorp Stroobos-Gerkesklooster. Het landgoed is omringt door water, op de grens van het Prinses Margrietkanaal en het Van Starkenborghkanaal.

Vrijwel alle zoetwatervissen zijn hier te vinden. Het is dan ook een paradijs voor visliefhebbers. De camping is door zijn centrale ligging een fijne basis voor uitstapjes naar verschillende steden zoals Groningen, Leeuwarden en Dokkum.

Ook is de boot naar de waddeneilanden (Ameland, Schiermonnikoog) bereikbaar binnen een half uur.

In de directe omgeving kun je genieten van verschillende bezienswaardigheden en activiteiten, allemaal terug te vinden bij onze receptie, tevens een Toeristisch Informatie Punt.

Camping De 4 Elementen biedt uitstekende faciliteiten waaronder modern, verwarmd sanitair, een kleine supermarkt, a la carte restaurant, kap-beautysalon, ontbijtservice en fietsverhuur. Kijk voor meer informatie op onze website: www.de4elementen.nl/camping

Adres

  • Street: Groningerstreek 34
  • Postcode: 9871PG
  • Plaats: Stroobos-Gerkesklooster
  • Regio: Open

Contact

  • Telephone: 0512712400
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Campings aan het water in Friesland

friese vlagWilt u kamperen en bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Friesland dan treft u hier het overzicht van de mooiste campings, direct gelegen aan het water in Friesland. Friesland heeft veel campings direct gelegen aan het water. lees verder

 

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl