logo campings aan het water trans

Camping & Vakantiepark De Kuilart

3.5/5 Waardering (107 beoordelingen)

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in Zuid-West Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Het vakantiepark ligt in een mooie omgeving om te wandelen of fietsen in de Gaasterlandse bossen. Daarnaast is de waterrijke omgeving ideaal voor watersport met in het bijzonder de mogelijkheid om te varen. Het is mogelijk om een eigen boot mee te nemen naar het vakantiepark die in de aanwezige jachthaven aangemeerd kan worden.

Het park ligt aan het grootste meer van Friesland en er kan vanuit daar naar het IJsselmeer en naar andere meren in Friesland gevaren worden. Het is op vakantiepark de Kuilart mogelijk om diverse soorten boten te huren, mee te zeilen op een skutsje of te surfen. Daarnaast is het ook mogelijk om zeil- en surflessen te volgen.

Campings aan het water in Friesland

friese vlagWilt u kamperen en bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Friesland dan treft u hier het overzicht van de mooiste campings, direct gelegen aan het water in Friesland. Friesland heeft veel campings direct gelegen aan het water. lees verder

 

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl