Skip to main content

Wörthersee

Ontdek de betoverende zomerpracht van de Wörthersee, een schitterend juweel gelegen in het zuiden van Oostenrijk. Wanneer de zon haar stralen werpt op het azuurblauwe water, wordt de Wörthersee een ware oase van plezier en ontspanning, en een magneet voor reizigers van over de hele wereld.

Langs de schilderachtige oevers van de Wörthersee komt een bruisende vakantiesfeer tot leven. Het kalme en kristalheldere water nodigt uit tot verfrissende duiken, opwindende watersportavonturen en rustgevende boottochten. Zeil, kajak of peddelsurf je weg naar ultiem plezier, want er is een overvloed aan activiteiten voor iedereen.

De promenades langs het meer floreren met gezellige cafés, restaurants en boetieks. Wandelen of fietsen langs de oever is een waar genot, met adembenemende uitzichten die al je zintuigen prikkelen. En als de avond valt, trakteert de Wörthersee je op een schilderachtige zonsondergang die de hemel met de mooiste kleuren schildert - een betoverende ambiance om te delen met dierbaren.

De zomerse evenementenkalender van de Wörthersee staat bol van kleurrijke festivals, vermakelijke muzikale optredens en gezellige markten. Er is altijd iets te beleven, en de hartelijke lokale bevolking ontvangt je met open armen, waardoor je je meteen thuis voelt.

Voor de natuurliefhebbers biedt de omgeving van de Wörthersee eindeloze wandel- en fietspaden die je door weelderige bossen en uitgestrekte weiden leiden. Vergeet niet om de adembenemende Pyramidenkogel te bezoeken, waar je vanaf de uitkijktoren een panoramisch uitzicht hebt over het meer en de majestueuze Alpen - een absolute must-see.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of gewoon wilt genieten van de ongerepte schoonheid van de natuur, de Wörthersee in de zomer is een betoverende bestemming. Hier creëer je blijvende herinneringen en omarm je de magie van de Oostenrijkse zomer in al haar pracht en praal. Laat je hart veroveren door de charme van de Wörthersee en geniet van een zomerse ervaring als geen ander.

Onze Partners

arendshorst
logo vissenenvakantie klein

Adverteren met uw banner en een geoptimaliseerde pagina op 4 verschillende websites? Neem contact met ons op !