logo campings aan het water trans

Campingplatz Lanzer See

3.8/5 Waardering (9 beoordelingen)

De camping "Lanzer Zie" gelegen in weelderig groen, afgesloten, direct aan de Elbe-Lübeck-kanaal en het Lanzer See. Het bijzonder mooie omgeving met veel water, een zwemgedeelte en de mogelijkheid om aanpak biedt toeristen ontspannende vakantie in de natuur.

camping lanzer see2

Slechts 45 minuten van Hamburg. De camping is gelegen op Radfernweg "Old Salt Road", slechts 6 km van het "Elbe Cycle", waardoor het ideaal is als een tour stop of om de toestemming regio te verkennen op het prachtige fietsroutes. Lauenburg met haar historische centrum, de Elbe en nog veel meer zijn in de buurt.

Hier kookt de chef-kok zelf, met verse producten uit de regio. In aanvulling op onze kampeerders en fietsers, en gasten uit de omgeving kunnen genieten van de vers bereide vis- en vleesgerechten uit goede Duitse keuken.

(Karper)vissen 

karper lanzer seeDe Lanzer See biedt uitstekende hengelsportmogelijkheden. Baars, brasem, karper en snoek in overvloed in Lanzer See - gast visvergunningen voor het kanaal en het meer zijn beschikbaar op de camping.

Contact

Op de kaart

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenopvakantie.nl
www.viscampings.nl
www.betaalwaterduitsland.nl
www.nachtvissen.nl
www.vissenenvakantie.nl 

Camping It Wiid