Skip to main content

Bungalow als alternatief voor kamperen

bungalowsaanhetwaterlogo

Wel genieten van een ontspannen vakantie aan het water, maar niet in een tent of caravan op de camping? Onze samenwerking met bungalowsaanhetwater.nl is een mooie aanvulling en hét alternatief voor kamperen aan het water. Met de prachtigste bungalows in binnen- en buitenland. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod van schitterende accommodaties direct aan het water, zodat u kunt genieten van de rust en het adembenemende uitzicht.

Sunshine Group neemt De Waard Tenten over

Bron: bd.nl De Waard Tenten en de zakelijke activiteiten van Vrijbuiter zijn overgenomen door de Sunshine Group uit Doetinchem. Begin augustus ging moederbedrijf de Vrijbuiter failliet waarmee een einde leek te komen aan de roemrijke historie van De Waard, het tentenmerk dat groot werd vanuit Uden. Lees verder

Beter Duits praten op vakantie

alexandra kochDuitsland is als vakantieland populair bij de Nederlanders. Duits spreken is voor veel vakantiegangers dan ook vanzelfsprekend. Toch zouden veel Nederlanders graag nog makkelijker Duits willen praten en dat kan....

Lees meer …Beter Duits praten op vakantie

Steeds meer campings hebben gratis Wifi

free wifiInternet is ook op de meeste campings niet meer weg te denken. Wifi is daarbij de grote wens van de meeste campinggasten en vrijwel iedere camping heeft wifi. Lang niet iedere camping heeft GRATIS WIFI. Om daarvan een overzicht te krijgen zijn we momenteel bezig zijn om een extra categorie te vullen, GRATIS Wifi. 

Lees meer …Steeds meer campings hebben gratis Wifi

De Waard tenten, ideaal voor uw vakantie aan het water

de waard steenuil premium tentDe Waard Tenten zijn ideale tenten voor een stormvaste vakantie aan het water. Lees hier waarom een De Waard tent wereldwijd gewaardeerd wordt door de echte kampeerders.

Onze Partners

arendshorst
logo vissenenvakantie klein

Adverteren met uw banner en een geoptimaliseerde pagina op 4 verschillende websites? Neem contact met ons op !