logo campings aan het water trans

Camping du Lac Serre-Ponçon

3.7/5 Waardering (28 beoordelingen)

Camping du Lac Serre Ponçon ligt prachtig tegen de heuvels rondom het stuwmeer van Serre Ponçon.

Rust en ruimte zijn hier helemaal op hun plaats, terwijl er ook voldoende vertier voor handen is. De camping is aangelegd op terrassen tegen de heuvels aan de oever van het Lac de Serre Ponçon.

Vanaf uw terras heeft u een betoverend uitzicht over het meer. Een waar walhalla voor de liefhebbers van diverse watersporten, maar ook mountainbikers, wandelaars en paardenliefhebbers komen hier aan volop aan hun trekken.

Camping du Lac de Serre Ponçon beschikt over een ecologisch zwembad met kinderbad, daarnaast profiteer je hier als gast van enkele strandjes die toegang bieden tot het meer. 

Bungalowtent, max. 5 personen; Stacaravan, max. 6 personen

Contact

Campings aan het water in Frankrijk

Bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Frankrijk ? Op www.campingsaanhetwater.nl treft u de mooiste en beste campings direct gelegen aan het water.

camping aan strand frankrijk

Campings aan Zee in Frankrijk

camping aan het water frankrijkFrankrijk kent zeer veel campings die vrijwel direct gelegen zijn aan zee. Er zijn een groot aantal regio's in Frankrijk met campings aan zee. Zeer populair bij de badgasten is natuurlijk de Cote d'Azur maar ook Bretangne scoort hoog op de lijst met Campings aan zee.

Campings aan een meer in Frankrijk

Frankrijk is ook het land van de grote meren. Wat te denken van Lac du Der, Lac de Serre Poncon, Lac Annecy het vermaarde Lac st Croix of Lac de Vouglans. Al deze meren hebben meerdere campings direct aan het meer. Frankrijk kent ook zeer vele kleinere (maar ook grote) meren met zeer veel campings aan het meer.

Campings aan de rivier in Frankrijk

De Lot is wel zo'n beetje de meest populaire rivier als campingbestemming in Frankrijk. Er zijn echter veel meer mogelijkheden, wat te denken van de Moselle, de Seine of de Saone.... of misschien een kleinere rivier op heel heel mooi plekje ? Het kan allemaal in Frankrijk.

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl