logo campings aan het water trans

Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Camping Le Pin Parasol

3.7/5 Waardering (15 beoordelingen)

Camping Le Pin Parasol is gelegen aan het 114 ha grote Lac du Jaunay.

Camping Le Pin Parasol Deze camping, op ongeveer 12 km van de mooie stranden van de Vendée, is uitermate geschikt voor rustzoekers en waterliefhebbers.

Maar liefst 3 buitenbaden met 3 waterglijbanen en 2 rubberboot glijbanen waarvan één met een lengte van 80 meter. Dan is er ook nog een leuke waterspeeltuin voor de kleintjes, een binnenbad en een hamam.

Bovendien grenst de camping aan het Lac du Jaunay, waar u diverse watersporten kunt beoefenen. Is dit wat u zoekt? Boek dan direct deze fijne camping vlakbij de westkust van Frankrijk!

Camping Le Pin Parasol heeft u het volgende te bieden;

- Een binnenbad met jacuzzi
- 3 verwarmde buitenbaden meerdere glijbanen
- Een grote verwarmde waterspeeltuin voor de kleintjes
- Hamam
- Fitnessruimte
- Activiteitenprogramma 

Bungalow, max. 6 personen; 2 typen Stacaravan, max. 6 personen

Contact

Op de kaart

Campings aan het water in Frankrijk

Bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Frankrijk ? Op www.campingsaanhetwater.nl treft u de mooiste en beste campings direct gelegen aan het water.

camping aan strand frankrijk

Campings aan Zee in Frankrijk

camping aan het water frankrijkFrankrijk kent zeer veel campings die vrijwel direct gelegen zijn aan zee. Er zijn een groot aantal regio's in Frankrijk met campings aan zee. Zeer populair bij de badgasten is natuurlijk de Cote d'Azur maar ook Bretangne scoort hoog op de lijst met Campings aan zee.

Campings aan een meer in Frankrijk

Frankrijk is ook het land van de grote meren. Wat te denken van Lac du Der, Lac de Serre Poncon, Lac Annecy het vermaarde Lac st Croix of Lac de Vouglans. Al deze meren hebben meerdere campings direct aan het meer. Frankrijk kent ook zeer vele kleinere (maar ook grote) meren met zeer veel campings aan het meer.

Campings aan de rivier in Frankrijk

De Lot is wel zo'n beetje de meest populaire rivier als campingbestemming in Frankrijk. Er zijn echter veel meer mogelijkheden, wat te denken van de Moselle, de Seine of de Saone.... of misschien een kleinere rivier op heel heel mooi plekje ? Het kan allemaal in Frankrijk.

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenopvakantie.nl
www.vissenenvakantie.nl 

Camping It Wiid