logo campings aan het water trans

Attentie

Cache not writable please update the file permissions! (/home/campingswa/domains/campingsaanhetwater.nl/public_html/cache/com_zoo/geocode_cache)

Camping Zon & Zee

1.5/5 Waardering (2 beoordelingen)

Camping Zon & Zee
Camping Zon & Zee heeft een prachtige ligging, aan de rand van het mooie vissersdorp Yerseke, rechtstreeks aan één van zuiverste wateren, de Oosterschelde, met gezellige jachthaven maakt Camping Zon & Zee het tot een paradijs voor elke vakantieganger.
Camping Zon en Zee kenmerkt zich vanwege de gastvrijheid, ruimte en rust. De mooie ruime kampeerplaatsen van Camping Zon & Zee liggen beschut achter de dijk op heerlijke rustige velden of in straatjes. Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin met springkussens terwijl u kunt even lekker kunt zitten in het restaurant van Camping Zon & Zee of op het terras geniet van een hapje en/of drankje.
Tegenover Camping Zon & Zee ligt de mooie jacht- en vissershaven en op nog geen 300 meter afstand vindt u een strandje met zand en gras. Er zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden binnen handbereik Ook zijn er vanuit de camping leuke uitstapjes in overvloed! Kortom: u zult zich bij Camping Zon & Zee zeker niet snel vervelen.

Op de kaart

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenopvakantie.nl
www.viscampings.nl
www.betaalwaterduitsland.nl
www.nachtvissen.nl
www.vissenenvakantie.nl 

Camping It Wiid