Skip to main content

Eiland van Maurik

3.4/5 Waardering (123 beoordelingen)

camping aan het water eiland van maurik

Eiland van Maurik is een échte camping aan het water. Gelegen op een terp aan de rand van de rivieren de Nederrijn en de Lek én aan een groot recreatiemeer is het eiland van Maurik een echte camping voor de watersportliefhebbers.

Boot verhuur

Ook voor de actieve waterliefhebber zijn er vele mogelijkheden. Met een zeilboot of motorboot een dag erop uit om het Betuwse landschap vanaf het water te verkennen, met een kano peddelen: het kan allemaal op deze camping aan het water. Er zijn diverse boten te huur, u kunt kiezen uit luxe motorsloepen, de bekende Valk zeilboten, kano’s en waterfietsen.

Uitstekende vismogelijkheden

Maar ook voor visliefhebbers is het Eiland van Maurik een uitstekende keuze. Er zijn volop stekken voor diverse visserijen. Ook heeft Eiland van Maurik uitstekende mogelijkheden voor windsurfen en waterskiën.

Eigen boot

De combinatie van deze camping aan het water met de jachthaven biedt tevens de mogelijkheid om uw eigen boot mee te nemen en deze aan te leggen in de jachthaven. Hier is een boothelling en een fraaie steiger, maar stalling op de trailer kan natuurlijk ook.

Contact

Onze Partners

arendshorst
logo vissenenvakantie klein

Adverteren met uw banner en een geoptimaliseerde pagina op 4 verschillende websites? Neem contact met ons op !