logo campings aan het water trans

Camping de Braamberg

3.0/5 Waardering (13 beoordelingen)

Boerderijcamping de Braamberg


Boerderijcamping de Braamberg is een gezellige camping vlakbij het IJsselmeer in het mooie Gaasterland. De camping ligt ook direct aan het Rijsterbos, waar u prachtig kunt wandelen.

Deze mooie boerderijcamping is hoog gelegen en ruim opgezet. In totaal zijn er 35 plaatsen op boerderijcamping de Braamberg. Er zijn 25 ‘gewone’ standplaatsen en 10 verharde camperplaatsen. Deze camperplaatsen zijn 365 dagen in het jaar beschikbaar. Het campingveld is van 1 april tot 1 november beschikbaar.

Naast het Rijsterbos en het IJsselmeer zijn er ook meerdere aangrenzende weides bij de camping. Voor de Maasduinenschapen, Walisiche Schwarznase schapen, kippen en shetlandpony van de camping.


De boerderijcamping heeft een sanitairgebouw, voorzien van douches, toiletten een wasmachine en zelfs een koelkast. Ook is er elektravoorziening aanwezig met aansluitingen van 6 ampère.


Dus voor een kleinschalige, maar mooie vakantie in de natuur gaat u natuurlijk naar Boerderijcamping de Braamberg!

 

Contact

Campings aan het water in Friesland

friese vlagWilt u kamperen en bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Friesland dan treft u hier het overzicht van de mooiste campings, direct gelegen aan het water in Friesland. Friesland heeft veel campings direct gelegen aan het water. lees verder

 

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl