logo campings aan het water trans

Camping de Veenhoop

3.6/5 Waardering (176 beoordelingen)

Deze camping aan het water in Friesland heeft een eigen jachthaven en is gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen tussen Grou, Leeuwarden en Drachten en naast de natuurgebieden de Kraanlannen en De Deelen.

Nationaal Park De Alde Feanen

Nationaal Park De Alde Feanen is het Giethoorn van Friesland. Prachtig om dit gebied per boot te ontdekken. Aan de andere kant van deze camping aan het water liggen de bossen van Beetsterzwaag en Bakkeveen

Rustig kamperen bij het water

Op camping de Veenhoop heeft u lekker de ruimte. De rust en natuur zijn ook hier echt te vinden. Op de camping moet en hoeft u helemaal niks. Geen herrie, geen discogeluiden, gewoon fijn uw eigen gang kunnen gaan.

Ook voor gezinnen met kinderen is de camping heerlijk als u van rust houdt. Kinderen vermaken zich onder andere met vissen, spelen of met de campingdieren, waaronder kippen, konijnen en de honden.

Ruime kampeerplaatsen

De campingplaatsen zijn ruim en omzoomd door boomwallen. Op elk veld staan grote vuurschalen, waar u heerlijk een vuurtje kunt stoken. Elke plaats heeft een eigen elektrische aansluiting. De sanitaire voorzieningen zijn dichtbij en er zijn speciaal verharde camperplaatsen.

Campings aan het water in Friesland

friese vlagWilt u kamperen en bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Friesland dan treft u hier het overzicht van de mooiste campings, direct gelegen aan het water in Friesland. Friesland heeft veel campings direct gelegen aan het water. lees verder

 

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl